Skip to main content

Kuidas mõtleb üks vahva naine

Write A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Related News

16 apr.

Viis tiibetlast ja päikesetervitus koos taotlusega

Käes on kevad ja terrassil-õues ringutamine ning hommikune asenditeseerja äratab füüsise, paneb kehas voolama ja liikuma kõik, mis öisest vaikelust tardunud olekus seisab. Kuulen, et inimesed tegelevad nn 5 tiibetlase...
Read More
01 märts

Hatha jooga tunnis me emotsioonide vabastamise ja mõtete lahendamisega ei tegele

Jooga on lai ja suur elumuutev tarkus hõlmates iidseid teadmisi loodusest, mille osa on ka inimene. Jooga-targad avastasid sisemaailma ülesehituse ja funktsioneerimise vaikse sisemise uurimise läbi. Juhtmeid ei kasutatud ja...
Read More
23 veebr.

Kuidas ma end joogatunnis vigastasin

Kas ma olen nii kogenud, et võin Sulle õpetada – ära tee nii nagu mina? Jah, mul on selle kohta kogemus ja ma soovin seda Sinuga jagada. Alustasin joogaõpinguid kättesattunud...
Read More