Skip to main content

Hatha jooga tunnis me emotsioonide vabastamise ja mõtete lahendamisega ei tegele

Write A Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Related News

16 apr.

Viis tiibetlast ja päikesetervitus koos taotlusega

Käes on kevad ja terrassil-õues ringutamine ning hommikune asenditeseerja äratab füüsise, paneb kehas voolama ja liikuma kõik, mis öisest vaikelust tardunud olekus seisab. Kuulen, et inimesed tegelevad nn 5 tiibetlase...
Read More
08 märts

Kuidas mõtleb üks vahva naine

Joogaga olen kokku puutunud ainult mõtetes. Lihtsalt pole olnud piisavalt ettevõtlikkust, ilmselt olen olnud ka laisk. Kuigi pilatest olen aegade jooksul väga armastanud. Vahel ongi pilates kuidagi igavana tunduma hakanud,...
Read More
23 veebr.

Kuidas ma end joogatunnis vigastasin

Kas ma olen nii kogenud, et võin Sulle õpetada – ära tee nii nagu mina? Jah, mul on selle kohta kogemus ja ma soovin seda Sinuga jagada. Alustasin joogaõpinguid kättesattunud...
Read More